Feest! 700+ volgers op Fb

Ja ja, na een kleine 11 maandjes bloggen was het dan zover: de 700ste volger meldde zich op de Facebook pagina. Reden voor een feestje! Omdat ik echt heel blij ben met al jullie lieve volgers en 700 niet niks is verloot ik dit keer niet alleen een boek, maar heb ik een mooi pakketje voor jullie samengesteld:

Het boek muizenfeest

‘Oliver en Charlie: Het muizenfeest’. Geschreven door Machteld van Zalingen en geïllustreerd door Kim den Dulk.

Een heel vrolijk, kleurrijk boek, perfect voor het feestje van Lezen met kids! Het boek begint met een korte introductie van de muizenvrienden Oliver en Charlie en een kijkje in hun gezellige, rommelige muizenhuis. Vervolgens begint het eigenlijke verhaal. Het boek bevat naast de schitterende, gedetailleerde illustraties veel tekst wat het geschikt maakt om voor te lezen vanaf de kleuterleeftijd.

Meer weten over de auteur? Machteld van Zalingen is onder andere te volgen via Hebban.

P1010412Postkaarten

Van Li Lefebure (auteur van onder andere het prachtige ‘De reis van Raaf en papegaai’ en de super schattige boeken over Draakje Donatius) kreeg ik een set schitterende kaarten voor de winnaar:

De kaarten zijn geïllustreerd door Jenny Bakker (dieren) en Margot Senden (Elfje Floriene). Wil je meer weten over deze fantastische illustratoren of over het werk van Li Lefebure? Hier vind je de website van Li, het blog van Margot en de website van Jenny.

Deurhangers van uitgeverij Kluitman

P1010413

Boekenleggers

Onlangs stuitte ik op het bedrijf Oktoberdots en was meteen verliefd op hun schitterende collectie posters, kalenders, notitieboekjes en vooral: boekenleggers! En natuurlijk moest er een setje voor jullie bij:

P1010414

 

Hiermee wordt lezen zeker weten nóg leuker!

Ik kocht de boekenleggers bij MadamLaPoule.

Meer zien van de collectie van Oktoberdots? Kijk dan op de website.

slinger

Let op: Deelname aan deze actie loopt via onze FB pagina. Winactie loopt t/m vrijdag 1 april 2016

Advertenties