Wie ben ik?

Bertine, 32 jaar,trotse moeder van 2 kids, pedagogisch medewerker, creatieve duizendpoot en natuurlijk enorme boekenwurm! P1010410

Mijn interesse en talent hebben altijd gelegen bij lezen en taal. Mijn motto is ‘Boeken heb je nooit teveel’ en van lezen en voorlezen krijg ik dan ook nooit genoeg. Voorlezen is hier dagelijkse kost en met mijn twee kinderen breng ik regelmatig een bezoekje aan de bibliotheek; wat mij betreft echt een uitstapje!

Ik vind het heerlijk om tussen de boeken te struinen op zoek naar koopjes en heb zo inmiddels al een aardige verzameling (kinder)boeken opgebouwd.

Naast lezen houd ik van de natuur, wandelen, fotograferen, koken en bakken, knutselen en natuurlijk schrijven . Altijd genoeg te doen dus en altijd hopeloos veel tijd tekort! Ik wens je heel veel leesplezier op mijn blog en hoop dat je hier inspiratie vindt om zelf ook zo van boeken en verhalen te genieten als ik.

 

 

Advertenties

2 thoughts on “Wie ben ik?

  1. Hoi Bertine! Kun je mij even een prive berichtje sturen op facebook (tazzy Jeninga). je hebt namelijk de wolven boekenleggers gewonnen. als je niet reageert voor 31 januari trekken we een andere winnaar;-) Dus doe het snel!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s