Een eigen logo!

Jippie! Zoals jullie weten bestaat mijn blog inmiddels alweer één jaar. En alhoewel ik heel tevreden ben en nooit had durven dromen dat het zo goed zou lopen kan het natuurlijk altijd beter. Tijd dus voor een volgende stap: een heus eigen Lezen met kids logo!

Maar ja, dat kun je wil willen, maar waar haal je een mooi logo vandaan?! Dat ik aardig kan schrijven weten jullie inmiddels, maar met mijn tekentalenten is het helaas wat minder goed gesteld… 😉 Gelukkig heb ik een heel lief, super getalenteerd nichtje dat de uitdaging graag aan wilde gaan. Ik had wel een klein beetje (héél klein beetje) een idee van wat ik wilde: iets waaraan duidelijk te zien is dat mijn blog zich hoofdzakelijk richt op kinderen en iets met boeken. Best een open opdracht dus, maar blijkbaar kent ze haar tante inmiddels een beetje want het resultaat is precies wat ik in gedachten had en past wat mij betreft helemaal bij ‘Lezen met kids’ en waar ik voor sta. Dus lieve Fleur, ontzettend bedankt voor je hulp bij het nog mooier maken van mijn blog , ben er echt heel erg blij mee! 🙂

En dan is het nu natuurlijk tijd voor de grote onthulling! Zijn jullie al een beetje nieuwsgierig? Kijk en oordeel zelf en laat vooral gerust in een reactie weten wat je ervan vindt. Tatatataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, zie hier, het nieuwe logo van ‘Lezen met kids’:

 

IMG-20160426-WA0002

Ik hoop dat jullie het net zo schattig vinden als ik en dat jullie hierdoor met nog meer plezier de pagina zullen bezoeken.

Er komen binnenkort ook visitekaartjes en wellicht nog wat leuke producten. Mocht je wat kaartjes willen ontvangen dan laat het vooral even weten: lezenmetkids@outlook.com

Ik wens jullie ook het komende jaar weer heel veel (voor)leesplezier en hoop jullie weer een heleboel inspiratie te kunnen brengen! Zonder jullie geen ‘Lezen met kids’ dus bij deze: LIEVE VOLGERS, BEDANKT!!

Advertenties