A. d’Anselme e.a.; Supervliegtuigen

Auteurs: Alix d’Anselme, Niark1 & Atelier Morse super

Uitgeverij: Manteau, WPG België

ISBN: 978 000 225 9562

Leeftijd: vanaf circa 6 jaar

Categorie: Vouwen

 

Inhoud

24 Papieren vliegtuigen om te vouwen. De vliegtuigen zijn ontworpen door drie verschillende kunstenaars en staan elk twee keer in het boek zodat je eerst kunt oefenen of het boek met iemand kan delen.

Mijn mening

Wat een origineel en ontzettend mooi vormgegeven boek! Het idee om drie kunstenaars zorg te laten dragen voor de ontwerpen van de vliegtuigen is fantastisch; het resultaat is spectaculair en zal bij heel veel kinderen én volwassenen zeker in de smaak vallen.

Zelf ben ik zeer onder de indruk van de schitterende vellen papier en vind ik het idee om ieder vliegtuig twee keer in het boek te zetten helemaal top! Eerst oefenen is namelijk zeker niet overbodig en het zou zonde zijn als je vliegtuig al meteen half in de kreukels ligt. Ik ben op een vrije woensdag middag gezellig met mijn 4-jarige kleuter aan de slag gegaan. Hij zat nog met zijn arm in het gips dus het meeste werk moest van mij komen, maar we hebben er samen veel plezier aan beleefd en hij was hartstikke blij met het resultaat, een mooi cadeautje voor zijn beste vriendje:

 

‘Supervliegtuigen’ is een erg mooi doeboek voor iedere knutselfan en mede door de aantrekkelijke prijs (het kost maar €9,99 !) ideaal om cadeau te geven bij bijvoorbeeld een kinderfeestje. Het boek is leerzaam, kinderen kunnen er uren zoet mee zijn en de resultaten zijn het bewaren meer dan waard: meer dan genoeg reden om iemand (of natuurlijk stiekem gewoon jezelf 😉 ) te verrassen met dit prachtige artistieke doeboek.

Veel vouwplezier!


Zin om zelf aan de slag te gaan? Bestel het boek dan hier.

 

Advertenties