Bol.com Kinderboekenfeest!

De Kinderboekenweek (5 – 16 okt 2016) staat weer voor de deur  en daarom was het afgelopen woensdag 28 september weer tijd voor het jaarlijkse bol.com Kinderboekenweekfeest. Een exclusief feestje waar alleen kaarten voor te winnen waren. Mijn knul en ik hadden de mazzel dat we aanwezig mochten zijn en wat was het leuk!

p1020651

De pret begon natuurlijk al ruim van te voren. Boeken inpakken om te laten signeren en gezellig proviand mee voor onderweg want hè, van het Brabantse platteland helemaal naar Utrecht is nogal een wereldreis :-p .

Eenmaal aangekomen bij het parkeerterrein werden we keurig netjes opgewacht door een attente meneer van bol.com die ons voorzag van een plattegrond en uitrijkaart; wat een super service! Vervolgens troffen we bij het verlaten van het terrein de collega van meneer die ons keurig netjes de weg wees naar het kantoor van bol waar de festiviteiten plaats hadden. Dit was overigens toch al niet te missen want wij waren niet de enigen die op het feestje mochten komen dus konden we gewoon achter onze voorgangers aan richting feest wandelen.

Bij binnenkomst stond er een flinke rij, maar ook daar liep alles weer soepel dus we waren al snel aan de beurt om onze stempelkaart in ontvangst te nemen. En toen kon het feest beginnen!

Allereerst was het tijd voor koffie, appelsap en wat lekkers waarna we belandden bij de tafel van Raymond Zachariasse, auteur van o.a. het boek ‘De hoed van opa’. Geheel in stijl konden hier gezellige papieren hoedjes worden geknutseld. Dit is helemaal in het straatje van mijn creatieve kleuter dus hier deed hij graag aan mee.

dsc05232

Voorzien van hoed en een stempel op onze kaart togen we verder. Langs schitterende kleurboeken voor volwassenen en een gezellige tafel voor leuks van Peppa big kwamen we bij de tafel van Marianne Busser en Ron Schröder. Stiekem had ik me hier héél erg op verheugd want zij behoren toch echt wel tot mijn schrijfhelden. En wat een lieve, warme mensen zijn het! De kids konden aan hun tafel gezellig kleuren; onderbroeken geheel in stijl van hun nieuwste boek. Zelf had ik twee boeken meegenomen om te laten signeren en hier namen ze uitgebreid de tijd voor (eentje ga ik cadeau geven dus die laat ik hier nog even niet zien 😉 ). Ontzettend leuk hoe Marianne dit doet met een klein rijmpje. Dit boek gaat hier nooit meer de deur uit!

Wat mij betreft was het hoogtepunt van het feestje nu geweest, maar voor kleuterlief was dat toch wel het versieren van een cupcake bij niemand minder dan Rudolph van Veen.Het was topdrukte bij zijn stand, maar het was het wachten waard! Het cakeje was verrukkelijk en ook de topping smaakte zalig. Afgemaakt door mijn knul met viooltjes en fruit was het een echt mini-feesttaartje 🙂 .

Na al dit leuks was het tijd om even uit te rusten en gezellig samen buiten het cakeje op te smullen. Het feest liep inmiddels ook al op zijn eind dus was er nog tijd voor een laatste activiteit: herfstbeestjes knutselen aan de tafel van Natascha Stenvert, illustratrice van de geweldige avonturen van Kolletje. Hier kochten we het nieuwste avontuur van Kolletje en Dirk, ‘Herfstbeesten’ dat door Natascha super leuk gesigneerd is met een illustratie van hondje Doerak.

Inmiddels was de tijd aangebroken om naar huis te gaan. Alsof het allemaal nog niet genoeg was kregen we namens bol.com nog een werkelijk fantastische goodiebag!

20160929_150055

We zijn echt schandalig verwend. Het was een heerlijke middag en een super start van de Kinderboekenweek 2016!

 

 

Advertenties