Opening tentoonstelling

Op vrijdag middag 19 juni toog ik op uitnodiging van boekhandel Bruna met mijn gezin naar Utrecht voor de opening van de tentoonstelling ‘Feest, 60 jaar Nijntje’. Wat een happening was dit! In elk geval wel voor mij want zoiets maak ik zeker niet elke dag mee. We werden heel hartelijk ontvangen in de Nicolaikerk naast het museum met muziek en een lekker drankje voor zowel papa en mama als de kinderen, super!

DSC04727Om 15:00 was het tijd voor een welkomst toespraak door de directeur van het museum, gevolgd door een openingswoord van niemand minder dan kunstenaar en modeontwerper Bas Kosters!

Bas Kosters Hij leverde een bijdrage aan de prachtige Nijntje Art Parade in de vorm van een kunstig gedecoreerd beeld van de jarige Nijn. Erg leuk om deze grote artiest eens in levende lijve te zien! Je maakt nog eens wat mee als je Brabant verlaat. 😉

Na dit woord van welkom was dan het grote moment daar: de tentoonstelling werd officieel geopend door mevrouw Jongerius, wethouder Cultuur van de gemeente Utrecht. Uit een groot cadeau kwam niemand minder tevoorschijn dan Nijntje in hoogst eigen persoon! Een hele belevenis voor de kinderen die vooraan de beste plekken hadden gekregen, maar stiekem ook voor de volwassenen die massaal gingen staan en allemaal een glimp van hun jeugdheld wilden opvangen (inclusief ondergetekende natuurlijk!).

Toen Nijntje eenmaal aanwezig was werd het tijd om haar te verrassen met een heus verjaardagscadeau, gemaakt met hulp van haar fans uit het hele land: Het grote fanboek!

Boek trots op mijn bijdrage!

De mensen van boekhandel Bruna hebben hard aan dit boek gewerkt en het resultaat mag er wezen! Na de onthulling door de heer Zeegers, directeur van Bruna bv trok het gezelschap verder naar het museum om de tentoonstelling te gaan bekijken, maar natuurlijk wilde ik wel eerst even mijn eigen pagina bewonderen. Echt ontzettend leuk om onderdeel van dit project uit te mogen maken, heel bijzonder! De heer Zeegers en de dames van Bruna die nauw bij dit project betrokken waren hadden alle tijd voor een praatje en foto’s, heel erg leuk en daarom vanaf deze plaats nogmaals heel hartelijk dank aan Bruna bv voor het mogelijk maken van deze unieke ervaring!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s