September: boekenpost!

Afgelopen week begon ik, na een aantal jaren in het onderwijs aan mijn nieuwe job als pedagogisch medewerkster. Helemaal nieuw is het niet want ik werkte al eerder in de kinderopvang, maar het is toch altijd even spannend, zo’n eerste keer. En wat is er dan fijner dan na je werk weer een heleboel leuke boekenpost te hebben om ’s avonds van te genieten??

Van Dutch Venture Publishing kreeg ik dinsdag een super gave boekenlegger en een kaart van ‘De legende van de Vuurvogel’ als dank voor de recensie die ik van dit boek schreef.

En via Facebook kocht ik van een mede juf twee echte schatten over die gewoon niet aan je jeugdboekencollectie mogen ontbreken: ‘Toren hoog en mijlen breed’ van Tonke Dragt & ‘Hasse Simonsdochter’ van Thea Beckman.

Prachtige covers en ongetwijfeld schitterende verhalen van twee van onze grootste schrijftalenten aller tijden!

Donderdag kwamen er twee spannende enveloppen van bol.com. In de grote zat een YA boek met een prachtige cover waar ik heel erg blij van werd: ‘Altijd anders’ van Ingrid Kluvers. Mijn bespreking hiervan is binnenkort te vinden op het weblog van bol.com.

De kleinste envelop van de twee bevatte in dit geval wel de grootste schat: twee golden tickets voor het Kinderboekenweek feest aanstaande woensdag op het hoofdkantoor van bol! Jippie!! 🙂 Dat wordt ongetwijfeld een hele gezellige moeder-zoon middag waarop we hopelijk wat boeken kunnen laten signeren én waarop ik eindelijk wat mensen ga ontmoeten die ik al een hele tijd ‘ken’ via Facebook, maar nog nooit in levende lijve gezien heb. Een verslag van het feestje volgt uiteraard op mijn blog zodat jullie ook mee kunnen genieten!

p1020652

 

Als afsluiter van deze fijne kids-Boekenweek kocht ik bij mijn favoriete winkel Kruidvat nog een heel mooi boek van ons kleine vriendje Bobbi. Met daarin drie avonturen die nog aan onze collectie ontbraken. Dit boekje blijft echter nog wel even in de kast. Om straks in december tevoorschijn te komen… 😉

 

Advertenties